Zicht Strategie en Marketing heeft meer dan 20 jaar ervaring in de profit, non-profit en gezondheidszorg.

Ervaring met marketing en communicatie binnen zorgorganisaties.

De afgelopen jaren heb ik opdrachten uitgevoerd bij diverse gezondheidsorganisaties. In de Eerstelijn, de gespecialiseerde en basis GGZ, Gehandicaptenzorg en een Ziekenhuis. Hieronder enkele zorgorganisaties waar ik voor heb gewerkt.  Voorbeelden van opdrachten die ik heb uitgevoerd staan hier.

Wilt u ook Groeien en Tevreden Cliënten, Leden of Donateurs?

Bel voor een oriënterend gesprek

Ervaring met Marketing, Fondsenwerving en Ledenwerving in de Non-Profit

Goede doelen en ledenorganisaties ondervinden steeds meer concurrentie en strijden met elkaar om de gunst van de donateur. Ledenorganisaties zien hun ledenbestand vaak teruglopen of verouderen en vragen zich af hoe ze weer meer leden kunnen werven of juist bestaande leden kunnen behouden. Het vak van fondsen- en ledenwerving verschuift steeds meer naar Marketing. Het gaat immers al lang niet meer over het optimaliseren van de wervende technieken, de beste brief of het zieligste onderwerp. Het gaat om het verhaal en waarom mensen zich betrokken voelen bij dit verhaal en de resultaten die ermee bereikt worden. Waarom willen leden of donateurs bij jou organisatie, jou merk, horen? Er moet spraken zijn van een relatie, verbinding en intrinsieke motivatie om erbij te willen horen. Dat is wat een Marketeer kan brengen. Als Interim om in korte tijd op basis van onderzoek een groeiplan op te leveren.

Ervaring met Marketing en Strategie in de Profit

Organisaties met aandacht voor People, Planet en Profit zijn bij Zicht Strategie en Marketing ook aan het goede adres! Graag denk ik mee over hoe een onderscheidende positionering op het gebied van duurzaamheid of maatschappelijke verantwoordelijkheid meer klanten trekt. Om vervolgens een strategie te formuleren om de unieke positie te bereiken of te handhaven.

Reforac BV is een fabrikant van hoogwaardige industriële lijmen, kitten en tapes, die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Dit doen zij door ingrediënten te gebruiken die vriendelijk(er) zijn voor de gebruikers en het milieu.

Wilt u meer informatie of referenties over de opdrachten?

Bel voor meer informatie
Share This